URGENT

Retards a la línia 1 de Renfe.

Compartiu aquesta història

La línia 1 de rodalies Renfe, que uneix Bcn i Blanes per la costa juntament amb les línies 3, 4 i 7 de Rodalies, és a dir, totes menys la 2, funcionen amb retards d’entre 20 i 40 minuts a causa d’una caiguda de tensió que ha deixat dos trens aturats al túnel de la plaça de Catalunya de BCN. Els dos combois s’han estat dins del túnel més d’una hora, segons han assegurat alguns testimonis a TV3. Bona part d’aquesta estona els passatgers han estat a les fosques a l’interior dels vagons i s’han viscut moments d’angoixa.

Segons informa Renfe, s’ha recuperat la tensió parcialment i els dos trens han pogut continuar la marxa.
Aquesta incidència s’hi sumen fins a dues més en aquests matí.

És per això que ara les línies de Renfe circulen amb endarrariments d’entre 20 i 40 minuts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics