URGENT

Novartis no acomiadarà a cap treballador de PLF.

Compartiu aquesta història

El mes de desembre RP informava de la intenció de Novartis Internacional d’acomiadar a 2500 treballadors a nivell mundial. No es sabia llavors quants d’aquests treballadors de la farmacèutica Novartis serien de les plantes que la multinacional té al nostre país.

El president de Novartis a España, Jesús Acebillo, ha confirmat que la reestructuració de llocs de treball no afectarà a l’estructura del grup a Espanya i a més va subratllar que la farmacèutica esta invertint en el mercat espanyol per aconseguir captar majors quotes de fabricació de nous productes.

Novartis té 4 fàbriques a Espanya, una d’elles a PLF, i una plantilla de 2.000 persones i al nostre país va facturar l’any passat prop de 1100 milions d’€, un increment del 1.4% respecte l’any anterior.

La divisió de genèrics, Sandoz, la divisió que es troba a PLF on hi treballen una vuitantena de persones, va registrar unes ventes de 222 milions d’€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics