URGENT

Unes 250 persones han participat enguany dels petits concerts de Cambra de St. Genís.

Compartiu aquesta història

 El cicle, que es va tancar el passat cap de setmana, reuneix a l’església parroquial de St. Genís concerts de petit format però amb una gran qualitat artística, tal i com han destacat alguns dels visitants. Els petits concerts de cambra a St. Genís és està agafant cada any més protagonisme dins l’agenda cultural del nostre municipi com demostra el ple quasibé absolut d’aquesta última edició, on segons els organitzadors prop de 250 persones han estat en els diferents concerts programats, 4 en total, en un espai reduït com és l’església romànica de St. Genís.

Els organitzadors han avançat que ja estan treballant per l’edició del proper any, que serà la setena.

Un cop acabats els petits concerts de cambra de St. Genís s’inicia un nou cicle de música a PLF. Es tracta del 4djazz, un festival dedicat a la música jazz, amb 4 actuacions en total. El cicle 4djazz esta promogut per l’Ajuntament de PLF, aquesta emissora i el programa Desafinado de RP i oferirà actuacions en directe cada divendres del mes de juny, al casal d’avis del nostre municipi.

Les actuacions previstes per la primera edició del 4djazz repassaran l’ampli ventall de la música jazz, des del clàssic al més contemporani. Trobareu en breu més informació a la plana web de RP i en diferents establiments del municipi.

Foto portada: guiapalafolls.com

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics