URGENT

El Ple de l’Ajuntament fa un homenatge als regidors de la passada legislatura.

Compartiu aquesta història

Al finalitzar el ple municipal de divendres passat es va voler homenetjar als regidors de diferents partits que en aquesta nova legislatura no han repetit com a representants del municipi. Després de la sessió plenària els antics regidors van rebre una representació en miniatura de la biblioteca municipal de PLF, com a record del seu pas pel consistori en la passada legislatura. Van recollir aquesta distinció Mª Dolors Belmonte, Joan Grimal, Amado Romero, Mireia León i Salvador Barea com antics regidors del PSC, Carme Xart d’Esquerra Republicana i el rebrà l’ex regidor popular Juan García Urrea, que no va poder ser divendres al ple. Dolors Belmonte, qui durant anys va ser regidora de diferents carteres al consistori va agrair l’homenatge d’aquesta manera.

Aquest acte es va fer després de dues hores de ple on el més destacat va ser l’aprovació de les mocions d’Iniciativa sobre TV3 i sobre l’avortament, tal i com ja va informar aquesta emissora.

El ple també va tractar la provisió de despeses del Casal d’Estiu municipal de PLF que enguany organitza directament l’Ajuntament de PLF. Divendres es van aprovar les despeses i els preus d’inscripció de les matrícules dels participants. També es va aprovar el trasllat d’una partida de 84 mil €, destinada d’entrada per acabar els vestidors de la zona esportiva de la Figuerassa, i es traslladen a finançar el final de les obres del Casal de l’Avi de St Lluís, on les obres, que han de donar més espai a l’entitat a la fàbrica el Forroll, estan aturades des de fa un any.

També es va aprovar la conversió de l’escola de música en una entitat pública i es va prorrogar el contracte amb l’empresa de recollida d’escombraries de PLF.

Un altre dels punts del ple va aprovar assumir el cost extra que s’ha donat en el canvi d’enllumenat a la Urbanització de Mas Reixach. Segons es va dir en la sessió, una zona poc il·luminada ha necessitat més atenció de la prevista, i el cost d’aquesta actuació serà assumit per l’Ajuntament de PLF i el de Tordera, que comparteixen aquesta urbanització.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics