URGENT

Els treballadors de Henkel temen acomiadaments.

Compartiu aquesta història

La passada setmana es va fer la segona trobada entre sindicats ui empresa per negociar els efectes de l’anunci que la multinacional va fer fa un mes del seu trasllat de Malgrat a Montornés del Vallés.Els treballadors de la fàbrica de Malgrat de Mar no estan del tot segurs que el trasllat de la producció a Montornès del Vallès no suposi cap acomiadament, tal com ha assegurat la companyia. Segons el portaveu del comitè d’empresa, Cristobal Sánchez, el primer contacte amb l’empresa per negociar les condicions del trasllat ‘no ha anat gaire bé’. Sanchez detalla que Henkel no pot assegurar a tothom que continuï desenvolupant les mateixes tasques que feia fins ara i això els fa ‘sospitar’.

En la primera reunió l’empresa va garantir que tots els treballadors fixes podrien anar si ho volien a treballar a Montornés del Vallés, però el que sembla que no garanteix la companyia és que es desenvolupi la mateixa tasca que fan els operaris a Malgrat de Mar.

Els treballadors, la majoria de Malgrat de Mar i dels pobles veïns, també s’han reunit amb els representants polítics a l’Ajuntament malgratenc per demanar-los el seu suport.

ACN /Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics