URGENT

Fecsa Endesa millora el servei a PLF i a 5 municipis més de l’Alt Maresme.

Compartiu aquesta història

La companyia electrica ha anunciat que l’optimització de la nova subestació de Santa Susanna, que ja carrega el 80% de la potència nominal garantida, permet donar més potència a la xarxa de la comarca i garanteix la continuïtat del subministrament elèctric de 58.000 clients en diferents poblacions del nord de la comarca.

La instal.lació alleugera el pes que fins ara donaven les quatre línies de les subestacions de Calella i de Tordera, fet que garanteix la capacitat de creixement de 6 municipis de la comarca.; Malgrat, Santa Susanna, Pineda, Tordera, Calella i Palafolls.

Aquesta actuació per ampliar la xarxa elèctrica existent permetrà atendre les necessitats de creixement de totes aquestes poblacions, amb demandes puntuals molt importants no només per l’activitat econòmica de la zona sinó durant l’època estival.

Precissament Fecsa Endesa ha anunciat un tall en el subministrament de nou en una zona de Ciutat Jardí pel proper divendres a partir de les 7 del matí.
El tall de subministrament es preveu que s’allargui fins al migdia. A la web de RP hi trobareu una relació dels carrers afectats pel tall de llum de divendres, que és el segon en 10 dies, i que està encaminat a fer tasques a la xarxa de distribució.

 

Carrers Afectats ALZINAR, AMETLLER, ARBOCOS, ARBRES, AVETS, CADERNERA, CASTANYER, CEDRES, CIUTAT JARDÍ, CIUTAT JARDI (CARRER XIPRERS), DEL PI, DELS MORAL, FAISÀ, FIGUERA, GAVINES, LLORER, MORER (URB CIUTAT JARDI), OCELLS, OLIVER, OLIVERA , PI, ROSSINYOL, ROURES, SANT.  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics