URGENT

l’Assumptes Interns comença demà una ronda amb els alcaldes de les poblacions més properes.

Compartiu aquesta història

“Assumptes Interns extramuros” és el nom de l’última sèrie d’entrevistes que del programa de RP. En aquestes últimes 3 entrevistes, fins al final de temporada, es dedicaran a entrevistar a 3 alcaldes de les poblacions veïnes a la nostre.

La primera entrevistada serà Conxita Campoy que demà respondrà a les preguntes plantejades pels serveis informatius d’aquesta emissora. També parlaran a l’Assumptes Interns Extramuros, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i el de Blanes, Josep Trias.

Campoy parlarà demà del tancament de l’empresa Henkel a la població, de la relació entre l’Ajuntament de Malgrat i l’ACA, així com dels reptes de futur de l’administració local de cara als propers anys que falten de legislatura.

L’entrevista la podreu seguir demà excepcionalment a partir de la 1 del migdia, ja que demà no hi haurà informatiu del migdia. L’entrevista es repetirà de nou a les 3 de la tarda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics