URGENT

Les obres per allargar l’autopista no començaran fins el proper mes de juliol.

Compartiu aquesta història

Les obres de la prolongació des de Palafolls a Tordera de l’autopista del Maresme, la C-32, començaran finalment mitjans de juliol segons, Acesa. Això són dos mesos més tard del que havia previst el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat que preveia començar el passat mes de maig. La concessionària Acesa concreta que les expropiacions tot just s’han acabat recentment i que l’obra, que va ser adjudicada a Dragados SA, començarà aquest estiu però que no suposarà afectacions al trànsit perquè els treballs seran bàsicament de preparació.

Es començaran a fer obres de fonaments i estructurals a l’alçada del viaducte que travessarà el riu Tordera i no es preveu, de moment, cap canvi en la circulació ni desviaments del trànsit. La perllongació té uns quatre quilòmetres de llargada i estarà llesta d’aquí a uns 15 mesos.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics