Les obres per allargar l’autopista no començaran fins el proper mes de juliol.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les obres de la prolongació des de Palafolls a Tordera de l’autopista del Maresme, la C-32, començaran finalment mitjans de juliol segons, Acesa. Això són dos mesos més tard del que havia previst el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat que preveia començar el passat mes de maig. La concessionària Acesa concreta que les expropiacions tot just s’han acabat recentment i que l’obra, que va ser adjudicada a Dragados SA, començarà aquest estiu però que no suposarà afectacions al trànsit perquè els treballs seran bàsicament de preparació.

Es començaran a fer obres de fonaments i estructurals a l’alçada del viaducte que travessarà el riu Tordera i no es preveu, de moment, cap canvi en la circulació ni desviaments del trànsit. La perllongació té uns quatre quilòmetres de llargada i estarà llesta d’aquí a uns 15 mesos.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics