URGENT

Jordi Pedemonte creu que ara no és moment de replantejar-se alguns aspectes del pacte del tripartit català.

Compartiu aquesta història

Dissabte es va celebrar les eleccions a la cúpula d’Esquerra, en el que va guanyar Joan Puigcercós com a president i Joan Ridao com a secretari General del partit republicà. Aquest tàndem era el que defensava el portaveu dels republicans al nostre municipi, Jordi Pedemonte, que assegura estar satisfet amb els resultats. Tot i això Pedemonte assegura que la força dels crítics amb la línia del partit trobarà el seu lloc a partir d’ara a Esquerra.

Algunes d’aquestes corrents crítiques demanen un replantejament del pacte de govern tripartit que governa a la Generalitat. Pedemonte assegura que, tot i que hi ha serrells que s’han de polir de l’actual pacte de governabilitat a Catalunya, ara no és el moment d’afrontar aquesta reformulació, pel bé del govern català.

Pedemonte ja va anunciar la passada setmana en aquesta emissora quin seria el sentit del seu vot en les passades eleccions a president i a secretari general.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics