URGENT

Ràdio Palafolls us ensenya Can Florenci

Compartiu aquesta història

Després d’anys de remodelació, Can Florenci es troba a la recta final de les seves obres.
La masia enclavada al centre del municipi, i adquirida per l’Ajuntament de PLF, serà la nova seu del casal de la dona de PLF.Després de ser adquirida per l’Ajuntament un taller ocupacional format per dones s’ha encarregat de remodelar el seu interior per tal d’acondicionar l’espai existent per acollir les diferents activitats que organitza el casal de la dona.

Ara, anys més tard s’estan acabant de fer els últims detalls per tal de poder inaugurar aquests any mateix les noves instal.lacions del centre. Tot i que no hi ha data oficial d’inauguració es preveu que es pugui tenir apunt per a l’inici de la nova temporada del Casal de la Dona, que comença el mes de setembre. Segons ha pogut saber RP, la inauguració podria coincidir amb els actes de celebració de la propera Festa Major.

Ràdio Palafolls, ja ha pogut entrar a la masia de Can Florenci i realitzar el primer reportatge fotogràfic dins la instal.lació, un reportatge que podreu trobar a la plana web de l’emissora.

El nou casal de la dona tindrà la zona d’entrada dedicada al cafè solidari amb les dones de Xiapes, Mèxic, i una zona de lectura. També a la planta baixa hi haurà les oficines del Casal i els vestuaris del gimnàs, que neix al costat de l’antiga masia.

La primera planta estarà dedicada a les diferents activitats i tallers que realitza habitualment el casal de la Dona de PLF.

La part de davant de la masia acollirà un petit parc i una passarel•la per tal d’accedir al centre.

 

Així és Can Florenci:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics