RP arriba demà el seu 3r aniversari.

El dia 11 de juny del 2005 es posava en marxa de nou RP, l’emissora municipal del nostre municipi. En aquests tres anys l’emissora ha crescut en programació i també en oients com demostra l’últim estudi d’audiència encarregat a una empresa externa, en el que es constatava que prop de 5000 palafollencs segueixen regularment la nostra programació i d’aquests prop de 1500 ho fan quasi a diari.

Des del primer dia el compromís de l’emissora amb el municipi ha estat constant no sols com a espectadora dels fets principals de PLF sinò esdevenint una entitat cultural més, organitzant festes dels 80, maratons solidàries, o els palafollencs de l’any, entre d’altres.

L’emissora compta actualment amb una vintena de col.laboradors i tres professionals que són la columna vertebral de l’emissora, que emet 24 hores de producció pròpia.

Per celebrar aquest aniversari RP ha preparat un concert gratuït i multitudinari de Gospel Viu a la pl de Poppi de PLF pel proper dia 4 de juliol. La formació, una de les més importants a nivell estatal en el cant del gospel, presentarà el seu segon espectacle; the gospel experience, en directe i davant d’un miler d’espectadors que s’esperen a l’actuació d’aniversari de RP.
Demà, coincidint amb el dia de l’aniversari, aquesta emissora renovarà les seva identitat sonora amb noves sintonies generals i també d’informatius.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics