URGENT

La periodista Núria Ribó presenta avui el seu llibre sobre Hillary Clinton a PLF.

Compartiu aquesta història

Ho farà en el marc d’una nova activitat cultural que comença avui i que s’anomena “Tast de lletres”. Aquesta activitat, organitzada per la revista RiP de PLF, portarà fins al nostre municipi cada mes a diferents escriptors per coneixer la seva obra i aprofitar per tractar temes actuals que gravitin a partir del seu treball literari.

Aquests vespre es farà la primera sessió del Tast de Lletres amb la visita de la periodista Núria Ribó, que durant prop d’una dècada va ser la corresponsal de TVE als EEUU i també a Londres.

Fruit d’aquesta experiència, Ribó té un profund coneixament de la política nortamericana, io l’any 93 va publicar un primer llibre amb Hillary Clinton com a personatge central. Es tractava llavors de la biografia.

Aprofitant la possibilitat que Clinton fós nominada candidata pel partit demòcrata a les properes eleccions nortamericanes, Ribó va rebre l’encarrec de realitzar un nou treball sobre l’exprimera dama, que ha estat la primera dona amb possibilitats reals d’arribar a la Casa Blanca. De fet el títol del llibre de Ribó és “Hillary Clinton: retorno a la casa blanca”, un camí, però que fa menys d’una setmana es truncava amb la renuncia de la candidata davant l’èxit a les primàries demòcrates de Barack Obama.

Avui Ribó parlarà de la política nortamericana i també del Clinton, una dona paradoxal, que no compta a EEUU amb les mateixes simpaties que el seu marit, l’expresident Bill Clinon.
Ribó potser donarà algunes de les claus, que tracta en el seu llibre, sobre perquè Clinton, tot i la seva influència ha hagut d’abandonar la carrera presidencial.

El tast de Lletres combina la conversa distesa amb els autors amb el tast de vins. La pròpia organització és qui fa una tria d’un vi en cada sessió i es dóna a tastar entre els assistents a l’acte.

La cita d’avui és a les 8 del vespre a la biblioteca Enric Miralles amb entrada gratuïta.
Aquesta nova activitat, organitzada per la revista RiP, tindrà d’entrada un caràcter mensual.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics