URGENT

A la benzinera de PLF queden uns 8000 litres de combustible, i quasi ja no queda diesel.

Compartiu aquesta història

La situació a les benzineres de la zona continua complicada, ja que no arriben les cubes que han de servir el carburant a les diferents estacions de servei.

A primera hora del matí, a la benzinera de PLF quedaven uns 8000 litres de carburant, basicament gasolina sense plom, ja que el diesel normal ja s’ha exhaurit i sols en queda del més car.

En aquests dies de vaga encara no ha arribat cap cuba a la benzinera palafollenca tot i que està demanada, per la manca de carburant.

La benzinera que es troba entre el barri St Lluís i Malgrat de Mar, la situació encara és més crítica. A primera hora del matí sols quedaven 4000 litres de gasolina sense plom de 95 octaus, mentre que el diesel ja fa dies que s’ha exhaurit. En aquesta estació no ha arribat cap cuba en aquests dies tot i està demanada des de dimarts per la manca de combustible.

Aquesta situació, la manca de diesel es repeteix a la majoria d’estacions de servei del nostre voltant.

Aquesta és una conseqüència directe de la vaga de transportistes que es queixen de l’augment del preu del combustible.

Un altre sector que també vol protestar sobre aquests increment del preu del carburant, que fa inviable el seu negoci són els taxistes.

Tot plegat es complicarà demà amb l’inici de la vaga d’alguns sindicats de taxistes. Tres col·lectius de treballadors del sector convoquen vuit hores de vaga a partir de les sis del matí de demà i fins les 2. Tot i haver arribat recentment a acords amb la Generalitat per la revisió de tarifes per a l’any vinent, reclamen al govern central la reducció de l’IVA i l’IRPF i la creació d’un gasoil professional.

Tal i com passa amb el sector dels transportistes, al dels taxis tampoc tots els sindicats secunden la vaga, però per exemple a Malgrat no hi haurà cap taxi en servei demà al matí.

A PLF en canvi els taxistes ja han anunciat que tot i estar d’acord amb les intencions de la vaga es mantindran els serveis imprescindibles tot i la vaga,

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics