URGENT

Segons Núria Ribó Clinton podria haver perdut les primàries demòcrates per representar la continuïtat.

Compartiu aquesta història

Ahir al primer Tast de Lletres organitzat a PLF, la periodista Núria Ribó va parlar de la figura de Hillary Clinton i de la situació política actual als EEUU.
Ribó, qui va ser corresponsal de TVE en aquests país durant quasibé una dècada i que ha escrit dos llibres de Clinton, exposava alguna de les raons per les quals, a contrapronòstic, l’exprimera dama va haver de retirar-se fa una setmana de la carrera presidencial. Segons la periodista, hi ha una part d’arrogància per part de l’equip de Clinton davant d’Obama, i a més, una representació o associació de Hillary Clinton amb la continuïtat.

Ribó està convençuda, però que Clinton no accedirà a ser la candidata a la vicepresidència a la candidatura d’Obama, per una banda per que ella no ho voldria i per l’altre perque Obama tampoc li proposaria.

Ribó va ser la primera convidada per la Revista RiP en el Tast de Lletres, unes trobades amb escriptors que s’aniran repetint mensualment i que ahir va aplegar a una 30a de persones a la biblioteca municipal. La trobada va ser molt participativa per part dels assistents que van preguntar a Ribó sobre la repercussions de la carrera presidencial a la casa blanca, mentre tastaven vins del penedès i embotits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics