Segons Núria Ribó Clinton podria haver perdut les primàries demòcrates per representar la continuïtat.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir al primer Tast de Lletres organitzat a PLF, la periodista Núria Ribó va parlar de la figura de Hillary Clinton i de la situació política actual als EEUU.
Ribó, qui va ser corresponsal de TVE en aquests país durant quasibé una dècada i que ha escrit dos llibres de Clinton, exposava alguna de les raons per les quals, a contrapronòstic, l’exprimera dama va haver de retirar-se fa una setmana de la carrera presidencial. Segons la periodista, hi ha una part d’arrogància per part de l’equip de Clinton davant d’Obama, i a més, una representació o associació de Hillary Clinton amb la continuïtat.

Ribó està convençuda, però que Clinton no accedirà a ser la candidata a la vicepresidència a la candidatura d’Obama, per una banda per que ella no ho voldria i per l’altre perque Obama tampoc li proposaria.

Ribó va ser la primera convidada per la Revista RiP en el Tast de Lletres, unes trobades amb escriptors que s’aniran repetint mensualment i que ahir va aplegar a una 30a de persones a la biblioteca municipal. La trobada va ser molt participativa per part dels assistents que van preguntar a Ribó sobre la repercussions de la carrera presidencial a la casa blanca, mentre tastaven vins del penedès i embotits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics