El govern de Tordera està en converses per ampliar el pacte.

El regidor de Medi ambient, obres i serveis i pagesia de Tordera, Carles Aulet va ser entrevistat ahir al programa Assumptes Interns de RP. Aulet va valorar com a positiu el pacte de govern establert a principis d’any amb ERC, ja que s’ha pogut assimilar més feina des del govern.

Aulet, però va anunciar que l’actual equip de govern, CiU i Esquerra, encara no ha tancat la porta a futures incorporacions d’algun dels dos partits que es mantenen a l’oposició. Escoltem el que deia Carles Aulet:

Actualment a l’oposició hi ha 2 partits; el PSC, principal força a l’oposició i el Moviment alternatiu per Tordera, que de fet és el partit amb el que es manté converses per entrar al govern de Tordera, tot i la majoria absoluta aconseguida per CiU a les passades eleccions municipals amb Joan Carles Garcia com a candidat.

El mateix Aulet va assegurar ahir que encara hi ha esperança que Fibracolor mantingui alguna activitat empresarial, i confirma l’interès d’Inditex, una de les accionistes de Fibracolor per tal de crear una nova activitat a la planta torderenca després del seu tancament previst pel proper mes de juliol.

Aulet va assegurar ahir que les relacions amb l’Ajuntament de PLF són cordials, tot el refredament que hi va haver a mitjans de l’any passat per culpa de la coordinació amb la imposició de contribucions especials als veïns de Mas Reixach, una urbanització compartida pels dos municipis, en les que cada consistori va establir criteris diferents a l’hora de cobrar el canvi d’enllumenat.

Aulet ha destacat com a projectes de futur, el nou Cap de la població i l’ampliació del casal de l’avi i la creació d’un nou pont peatonal per unir el centre de la població amb el veïnat de St. Pere.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics