URGENT

Avui l’Assumptes Interns entrevista al regidor adjunt a l’alcaldia de Tordera Josep Llorenç.

Compartiu aquesta història

Des de la passada setmana el programa assumptes Interns ha començat una ronda d’entrevistes amb els alcaldes de les poblacions veïnes. Si la passada setmana l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy responia a les preguntes d’aquesta emissora avui serà el regidor adjunt a l’alcaldia de Tordera Josep Llorenç.

De fet els serveis informatius han convidat a l’alcalde del municipi, Joan Carles Garcia, qui finalment no podrà ser avui en directe als estudis de RP per repassar l’actualitat de la població veïna. Garcia és l’únic alcalde d’una població veïna que encara no ha estat entrevistat en directe en aquests estudis.

Amb Llorenç parlarem de les relacions amb el consistori palafollenc i també de la coordinació en l’administració del territori que tenim compartit PLF i Tordera, la urbanització de Mas Reixach. Parlarem del pacte de govern establert en aquesta legislatura entre CiU, amb majoria absoluta i ERC, entre d’altres temes, com Fibracolor o l’hospital de proximitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics