URGENT

Vist per sentència el judici contra el bloc de la regidora de CiU a Malgrat Neus Serra.

Compartiu aquesta història

Al mes de setembre la portaveu del PP a Malgrat, Anna Vega, i dues persones més vinculades a la formació popular a Malgrat, entre elles l’exregidor i excompany de govern de Serra, Joan Carles Tagua, van denunciar a la regidora nacionalista després de sentir-se insultats en alguns comentaris escrits de forma anònima en el bloc personal de Serra.

La regidora demandant subratlla que li agradaria guanyar el judici per tal de crear un precedent davant els atacs fets anònimament a través d’internet. Vega troba intolerables els atacs rebuts de caràcter personals i no polítics.

La mateixa denunciant ha tornat a precissar que la demanda és una demanda personal i no política cap a Neus Serra i ha lamentat el posicionament d’alguns grups polítics de Malgrat davant d’aquesta denuncia atenent que no són qüestions polítiques.

No és de la mateixa opinió Neus Serra que continua considerant la denúncia com a política, per les raons que ja va expressar en el seu dia a RP.
Serra no vol entrar a parlar sobre el judici per respecte a la justícia, però si ha volgut matisar que se l’ha denunciat per ser l’autora dels escrits que van molestar als populars i no com a administradora del bloc. Serra també assegura que els denunciants van intentar negar la seva condició de polítics.

Dilluns es va fer la vista als jutjats d’Arenys de Mar, on el judici ha quedat vist per sentència, que s’espera arribi d’aquí a uns 15 dies.
Els tres membres del PP de Malgrat que han denunciat a Serra reclamen 9000 €, 3000 per a cadascun. Una quantitat que Anna Vega ha volgut deixar clar que si es guanya el judici es destinaran a 2 ONG.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics