URGENT

9 partits de futbol són la base del 5è torneig Laureano Moreno de PLF.

Compartiu aquesta història

Demà dissabte es celebrarà el 5è torneig d’homenatge a Laureano Moreno, impulsor i mentor del futbol base al nostre municipi. El torneig comptarà amb 9 partits de futbol en els que participaran la majoria de categories de futbol base de PLF, des de els equips escoletes i fins la categoria juvenil.

El primer partit serà a 2/4 de 10 del matí i l’últim a 2/4 de 6 de la tarda, hi estan convidats equips de poblacions veïnes com ara equips de Maçanet, Pineda, Blanes Malgrat, Sta. Susanna o Lloret.

Aquests torneig també serveix per posar el punt i final a la temporada del Club Deportiu Palafolls, una temporada que el president del club, Valentín Rodríguez valora com a molt positiva.

Com deia Rodíguez l’equip amateur A de PLF, per exemple, ha aconseguit l’ascens de categoria, després de quedar primer de grup. Aquesta és la posició més destacada del club aquests any, on la resta d’equips han quedat en una posició tranquil·la de la taula.

El president de l’entitat també explica perquè es fa un homenatge al mes de juny al desaparegut Laureano Moreno.

Actualment el club esportiu palafollenc compta amb uns 200 esportistes, la majoria de categories de futbol base.

Demà a les 10 del vespre es farà un sopar i una festa per tancar la temporada esportiva al parc de les Esplanes, amb discoteca mòbil i lliurament de premis. El tiquets del sopar i la festa ja són a la venda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics