Èxit de la festa de final de curs del CEIP Les Ferreries.

Prop de 200 persones van participar a la festa final de curs organitzada per l’Ampa del Ceip Les Ferreries de PLF dissabte passat amb actuacions dels alumnes, animació infantil i un sopar popular amb pares, mares i alumnes del centre educatiu palafollenc.

Enguany la festa girava entorn al representant espanyol al festival d’Eurovisió d’aquests any; Rodolfo Chikiliquatre i la seva cançó el “chiki chiki”, i els alumnes que ho volien podien fer la seva versió de la popular cançó eurovisiva.

El balanç de la festa de final de curs és positiu segons la tresorera de l’entitat organitzadora, Mònica Giménez, qui assegura que l’afluència ha estat menor a la prevista per la coincidència amb altres activitats organitzades a PLF el mateix dia.

La festa coincidia amb la celebració del torneig Laureano Moreno de futbol de PLF, i la seva festa de final de temporada, pel que molts alumnes van haver de triar entre les dues celebracions.

Aquests és el tercer any que es fa la festa de final de curs. L’any passat va pivotar com a tema central amb la pel·lícula i el musical de Grease. Aquesta festa posa el punt i final al curs escolar , que de fet acaba aquesta setmana i es tornarà a posar en marxa a mitjans del mes de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics