URGENT

La Generalitat obrirà una nova oficina d’Acció Ciutadana per a l’Alt Maresme a Pineda

Compartiu aquesta història

Aquesta oficina fa la funció d’una delegació del govern català a l’Alt Maresme on els ciutadans podran fer gestions i entrada de registre per molts tràmits.
La demanda de creació d’aquesta oficina es va tractar en l’últim ple municipal de Pineda i la Generalitat ja ha donat el vist-i-plau al local que ocuparà, situat a la zona coneguda com la Vila de Pineda, a tocar del Passeig Marítim.

La funció d’aquests tipus d’oficina és informar i orientar els ciutadans, tant de manera col·lectiva com individual, sobre totes les prestacions existents en matèria de benestar social que facilita la Generalitat, efectuar els tràmits i gestions necessaris per gaudir d’aquestes prestacions i impulsar i donar suport a accions de tipus cultural, social i cívic que fomentin el desenvolupament del teixit associatiu.

La nova oficina tindrà uns 200 metres quadrats i una terrassa de 170 i és de titularitat municipal. El govern de Pineda ha assegurat que aquesta nova oficina donarà molts avantatges als ciutadans de Pineda i l’Alt Maresme.

Ràdio Pineda/ Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics