URGENT

Una trentena de persones presenten sol·licituds pels pisos de protecció oficial de PLF.

Compartiu aquesta història

A falta de 5 dies pel final del termini de presentació de sol·licituds per l’adquisició dels 32 pisos de protecció oficial que s’estan construint al camí del Roig de PLF, al costat de la biblioteca, ja s’han presentat uns trentena de sol.licituds.

Segons la regidora de serveis socials de l’Ajuntament de PLF, Dolors Agüera, serà a finals d’aquesta setmana i sobretot els últims dies del termini quan s’espera la majoria de sol.licituds, ja que s’ha d’acompanyar de molta documentació.

Entre aquesta documentació hi ha la declaració de la renta de l’any 2006 o un certificat catastral que obliguen en alguns casos a demorar la presentació de les sol.licituds, com explica la mateixa regidora.

El termini de presentació finalitza el proper dia 25 de juny, i es preveu que el sorteig dels 32 habitatges es faci a finals de juliol en un edifici públic.

Segons les bases de l’adjudicació es tracta de 32 vivendes de compra de protecció oficial, on 4 d’elles seran destinades a persones amb mobilitat reduïda. Els pisos oscil.len entre els 59 i els 88 m2 i tindran un cost d’entre els 137 mil i els 186 mil€, més IVA. Segons ha pogut saber RP, la majoria dels habitatges són dels més grans, de 88 m2 amb tres habitacions.

Tots els pisos inclouen, sense possibilitat de renunciar-hi, un aparcament i un traster.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics