RP Comença la propera setmana la programació d’estiu.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com cada any pels volts de St Joan, aquesta emissora tanca la programació regular de tardor i hivern i comença la programació específica d’estiu. Aquesta nova programació, que començarà el proper dia 25 de juny, estarà en antena fins el dia 5 de setembre, dos dies abans de l’inici de la Festa Major de PLF.

En aquesta nova programació el protagonisme el tindrà la selecció musical i la participació dels oients. D’aquesta manera torna l’exitós dGorra, el concurs de l’estiu a RP, on els oients poden aconseguir cada dia premis com àpats en els principals restaurants de PLF, vols amb ultralleuger, nits d’hotel, entrades als parcs aquàtics, sortides amb catamarà o excursions amb Kayaks.
Els premis es reparteixen cada dia de dilluns a divendres al matí i a la tarda amb una simple trucada.

A més cada dia també es podrà escoltar el programa “Estamos en verano” de Sebastian Camero, un repàs a les principals cançons de l’estiu de tots els anys, i l’edició d’estiu del Desafinado.

El cap de setmana es mantenen Las Cosas de Ines i el Despertar de PLF. Tota la programació d’estiu també inclou tota la informació cultural, de l’estat de les platges, la previsió meteorològica, les estrenes cinematogràfiques, i un munt d’informació més.

La programació regular de RP tornarà el proper mes de setembre, just passada la Festa Major d’enguany, que de nou requerirà un nou seguiment especial per aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics