Avui tanca Calella TV, l’única televisió local de l’Alt Maresme.

Després de 27 anys de funcionament, avui és l’últim dia de la programació habitual de Calella Televisió, l’única televisió local existent al nord del Maresme.

La implantació de la televisió digital terrestre, la tdt, a la comarca fa que aquesta televisió deixi d’existir i a partir d’ara col·labori amb el nou canal de tdt del Maresme, com a delegació a la zona Nord de la comarca. Tal i com explica Jordi Bota, director de Calella tv.

Tal i com recorda Bota, amb la introducció de la TDT la comarca del Maresme dispondrà d’una tv comarcal amb dos canals, un primer canal, que ja fa un any que funciona i un que encara no està en funcionament.

En el que queda de mes, Calellatv continuarà oferint programes especials de resum de la Fira de Calella d’enguany i també especials dels seus 27 anys d’història, però avui dimarts coincidint amb el dia de la Minerva, Festa Major a Calella, es deixarà de fer programes en directe de la seva programació habitual, i ho farà des de la Fira de Calella, amb un programa especial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics