URGENT

Avui tanca la 28a Fira de Calella i l’Alt Maresme.

Compartiu aquesta història

Després de 5 dies activa, la Fira posa avui el punt i final a una edició en la que han participat més de 150 expositors repartits en uns 20 mil m2 a la zona de la platja de la població.

En aquesta edició el país i la cultura convidada ha estat Itàlia, amb la col·laboració de la casa d’Itàlia, la cambra italiana de Comerç de BCN i el consolat general d’aquests país a BCN que ha donat suport a la iniciativa.

Així, la música, la gastronomia i el teatre han tingut la seva presència aquests dies a Calella per tal de donar a conèixer aspectes més desconeguts de la cultura italiana.

Des de divendres i fins avui que tanca les portes, la fira de Calella ha ofert una programació variada per a petits i grans, concursos de pintura i fotografia i una part destinada a la fira del motor.

La fira, que l’any passat va rebre 62 mil visitants segons fonts oficials, espera mantenir la bona acollida de les darreres edicions i consolidar-se com a cita cultural obligada a finals de setembre.

A més la fira d’enguany ha iniciat el debat sobre el planejament estratègic de Calella com a destinació turística madura. En aquest sentit, ahir es va organitzar una jornada que amb la intenció de posar de manifest les estratègies i línies de treball que es plantegen des de l’administració local per contribuir a la millora de la competitivitat de la destinació calellenca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics