URGENT

ERC de PLF considera que l’aparcament per a bicicletes del nou casal de la dona és sexista.

Compartiu aquesta història

Encara no s’ha inaugurat oficialment i el casal de la dona ja comença a provocar polèmiques.

El grup municipal d’Esquerra a PLF ha denunciat el que considera un aparcament per a bicicletes que denigra la imatge de la dona.

L’aparcament, situat davant de la masia de Can Florenci, que diumenge s’inaugurarà com a nova seu del casal de la dona, simula segons ERC el perfil d’una dona agenollada en una connotació sexual vexatòria.

Els republicans consideren inacceptables aquests aparcaments i asseguren que algunes sòcies del casal de la dona de PLF s’han posat en contacte amb la formació política per expressar el seu malestar pel que entenen que és una iniciativa provocadora i intencionada.

Segons ERC el disseny d’aquests aparcaments ha hagut de sortir directament des del consistori palafollenc ja que els aparcaments els ha fet un ferrer de la zona.

Els republicans acusen en un comunicat que l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, ha volgut deixar la seva empremta en aquesta demostració que Esquerra considera de mal gust. És per això que en la propera sessió plenària, prevista per aquests divendres, demanaran explicacions i exigirà la retirada dels aparcaments i una disculpa al col·lectiu femení.

Després d’anys de reconstrucció, aquests diumenge està previst que s’inauguri la nova seu del casal de la dona, que ahir ja va acollir la reunió informativa de tots els cursos i activitats que s’organitzen des del casal i que començaran a funcionar a Can Florenci a partir del proper dilluns.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics