URGENT

Henkel tancarà la seva planta d’Abrera per traslladar part de la seva feina a Montornés.

Compartiu aquesta història

La multinacional Henkel, va anunciar ahir que tancarà la planta que té a Abera, amb una 50ª de treballadors, traslladant el centre de I+D a Montornés del Valles, mentre que la producció es durà a altres centres Europeus de la companyia.Aquesta mesura arriba mesos després de l’anunci del tancament de la planta que la companyia té a Malgrat de Mar, per traslladar igualment la producció de detergents liquits a Montornés. Una operació que afecta als 130 treballadors de la planta malgratenca que van decidir aprobar, la passada setmana el seu trasllat a la planta del Vallès, un trasllat que es farà progressivament i que acabarà el proper 2010 amb el tancament total de la factoria malgratenca.

Els treballadors d’Abrera, entraran en un procés similar al dels treballadors de Malgrat i podran optar per traslladar-se a Montornés, a uns 50 km. Després la companyia estudiarà quants treballadors podrà absorbir a la planta del Vallés, on ja treballen 450 persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics