URGENT

El casal de la dona obre les portes amb un nou servei de promoció econòmica.

Compartiu aquesta història

Ahir, amb un acte senzill, es va fer la inauguració de la nova seu del casal de la dona de PLF, a la masia de Can Florenci.

A partir d’avui la nova seu ja funciona amb els diferents tallers i activitats que s’organitzen des de l’entitat, així com també l’assessoria jurídica i psicològica. Ara però es posa en marxa també una nova assessoria, en aquests cas de promoció econòmica per tal d’incentivar la creació d’activitat empresarial entre el col·lectiu femení.
Ho anunciava l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, durant el seu parlament d’inauguració. Agustí creu que en els temps de crisi que corren, és una bona idea incentivar l’activitat econòmica també des del casal.

Agustí posa com exemple el mateix bar de Can Florenci, que duran les pròpies dones del casal.
Per la seva banda la presidenta del casal de la Dona de PLF, Marga Monés, que es va mostrar molt emocionada en la inauguració, espera que la nova seu, i en especial el nou servei de bar adquireixi un nova dimensió més enllà d’un local d’activitats per esdevenir una mena de club.

El bar serveix diferents productes de comerç just, i d’entrada estarà operatiu mentre duren les activitats programades des de l’entitat a la masia.

Can Florenci remodelada per dos tallers ocupacionals, integrats bàsicament per dones, compta amb dues plantes, la planta baixa amb una zona de lectura, vestuaris, les sales d’assessories i el bar del casal. A la segona planta hi ha aules de tallers i reunions. Al costat de la masia s’ha construït el gimnàs per fer les activitats físiques com ioga, pilates o taichi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics