URGENT

Valentí Agustí reconeix que la ubicació primera dels aparcaments de bicicletes potser no va ser la més encertada.

Compartiu aquesta història

Ho va fer en el decurs del ple municipal del passat divendres, on tot i defensar l’aparcament va assegurar que l’emplaçament potser no era el més idoni. L’aparcament de bicicletes, que la passada setmana va causar una forta polèmica al municipi, també va ser part important de la passada sessió plenària de divendres a PLF.

El PP va demanar a l’equip de govern que retirés l’aparcament de la seva nova ubicació, al costat de l’Ajuntament de PLF, argumentant que si la instal·lació no és pròpia del casal de la dona, tampoc ho ha de ser del consistori.

Óscar Bermán, el portaveu popular va assegurar que el nostre municipi està fent el ridícul arreu. Bermán, però va posar més èmfasi en el fet d’haver trigat segons ell 7 anys en la rehabilitació de la masia de Can Florenci, i en demanar austeritat en les despeses que no pas en l’aparcament de bicicletes.
ERC, qui va denunciar primer la instal·lació de l’aparcament al davant del casal de la dona, va llegir un comunicat del posicionament de la seva formació, en el que asseguren que l’Ajuntament de PLF ha incomplert la Llei del dret de les dones a eradicar la violència masclista, tot i que es mostren satisfets pel fet que s’hagi retirat del seu emplaçament original, cosa que consideren una assumpció de responsabilitat.

Per la seva banda ICV, en boca del seu representant al consistori, Juan Andrés Osorio, va assegurar que el debat viscut a PLF en referència als aparcaments de bicicletes era absurd, tot i que va assegurar que la concepció d’art de l’alcalde de PLF era molt car, posant com exemple les papereres ou.

L’alcalde de PLF va defensar l’estructura de les crítiques de la resta de partits, emparant-se amb la llibertat d’expressió plàstica i va assegurar que l’aparcament es va retirar del seu emplaçament per evitar problemes al Casal de la Dona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics