URGENT

El benjamí palafollenc venç d’11 gols al camp del Breda.

Compartiu aquesta història

L’equip de futbol Benjamí de PLF que juga a la lliga del consell esportiu de la Selva, es va imposar en el seu primer partit oficial de la temporada al camp del Breda per un contundent 0 a 11. El palafollenc Oscar va ser l’autèntic protagonista del matx, després de marcar 6 dels 11 gols visitants.

La creu a la mateixa lliga de la Selva, van ser els prebenjamins que van perdre també contra e Breda per 0 a 6.

Els més grans l’Amateur A es va imposar al camp del Blanes B per 2 a 4, i ja suma 9 punts a la classificació general, després de 4 jornades de la 2a territorial.

Els cadets també es van imposar al camp del Susannec per 3-5. Tots els gols del partit es van fer en una primera part molt atractiva dels dos equips, tot i que els palafollencs van dominar des del primer moment.
L’infantil viatjava aquest cap de setmana a St. Pol, d’on es van endur els 3 punts després de guanyar 0 a 4 .
El benjamí que juga a la lliga de la Federació es va imposar 7 a 3 al Tordera, amb tres gols de Sergi.

El partit que jugava el juvenil a casa contra el Lloret es va suspendre a falta de mitja hora per acabar l’encontre. En el moment de la suspensió el resultat era de 2 a 0 a favor dels palafollencs.

Per últim repassem el triangular amistós que ha jugat l’Aleví palafollenc aquests cap de setmana. Els palafollencs van guanyar el partit contra el La Llàntia per 5 a 2 i va empatar a 3 el seu encontre contra la Penya barcelonista Solera de Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics