URGENT

El Maresme ha estat la segona destinació en nombre d’ocupació de l’estat al mes d’agost.

Compartiu aquesta història

La costa del Maresme es consolida com una de les zones turístiques més atractives de tot l’Estat. Així ho confirmen les dades d’ocupació durant el mes d’agost de l’Instituto Nacional de Estadística, que situen la zona costanera de la nostra comarca en segona posició per darrere de Mallorca. Les poblacions de Calella i Santa Susanna, per la seva banda, se situen respectivament com a setè i vuitè punt turístic en ocupació de tot l’Estat.

La costa del Maresme va assolir una mitjana d’ocupació del 89% durant el mes d’agost i el turisme va donar feina durant aquest període a 3.715 persones. La nostra comarca va acollir prop de 35 mil visitants residents a Espanya i més de 120 mil de foranis. L’estada mitjana de tots ells ha estat de 6,67 dies.

Dins la comarca, Calella i Santa Susanna han estat els punts turístics amb major grau d’ocupació. Calella, amb un 92,%, ha atès a uns 55 mil turistes que s’hi han estat una mitjana de 7,04 dies. Finalment, Santa Susanna ha registrat una ocupació del 92,76%. L’han visitada 16 mil turistes que han passat una mitjana de 7,03 dies al municipi.

Per la seva banda la Costa Brava és la segona destinació amb major nombre de pernoctacions, després de Tenerife.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics