URGENT

Puja la demanda d’ajudes econòmiques per al menjador escolar i per als llibres de text.

Compartiu aquesta història

Segons les dades facilitades per l’Ajuntament de PLF, gestor de les ajudes econòmiques en matèria de llibres escolars, la demanda de beques en aquests sentit s’ha incrementat substancialment en un any. Si l’any passat es van sol·licitar una 70a d’ajudes per adquirir els llibres escolars, aquests 2008 la xifra ha augmentat fins les 126 peticions, sols 18 de les quals corresponen a persones immigrades a PLF.

De les 126 sol·licituds presentades dins el termini s’han aprovat 82 ajudes, mentre que 44 han estat denegades.

L’ajuntament ha destinat a aquestes beques més de 4500 €. La majoria de sol·licitants són estudiants del CEIP Les Ferreries, en 64 casos, 30 en el cas del CEIP Mas Prats i 26 de l’IES de PLF. La resta de sol·licituds són per a altres centres docents.

També s’ha incrementat el nombre de sol·licituds d’ajudes al menjadors escolars, unes beques donades pel Consell Comarcal del Maresme, tot i que són tramitades per l’Ajuntament de PLF. L’any 2007 es van demanar 45 ajudes des de PLF, i aquests any ja s’han entregat 75 sol·licituds palafollenques per aquests concepte. Precisament el CCM encara no ha resolt quines sol·licituds estan aprovades i quines denegades, una resolució que arribarà a finals d’aquests mes.

També han augmentat el nombre d’ajudes demandades per al casal d’estiu d’enguany. Si l’estiu del 2007 es van demanar 13 ajudes, aquests estiu es van demanar 30 beques, la majoria de les quals, 28, van ser aprovades i sols dues van ser denegades

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics