URGENT

L’atur torna a pujar al mes de setembre a PLF.

Compartiu aquesta història

Segons dades del departament de treball de la Generalitat, el passat mes de setembre l’atur va tornar a pujar al nostre municipi en 29 persones. Això significa que el nostre municipi va tancar el mes de setembre amb un atur registrat de 495 palafollencs.

Des de març i fins a setembre el nombre d’aturats a PLF ha augmentat en més de 100 persones.

A la comarca del Maresme, el nombre d’aturats ha augmentat fins a les 22.767 persones. Dels municipis propers Malgrat tenia al acabar el mes de setembre 1.016 aturats, Tordera 1068, Sta Susanna 154 i Pineda 1782 persones a l’atur.

Aquesta emissora ha ampliat des de la passada setmana l’emissió del miniprograma anem per feina, que repassa les diferents ofertes de treball que es gestionen des de l’Area de promoció econòmica de l’Ajuntament de PLF. L’anem per feina es pot escoltar els dilluns al matí, els dimecres a la tarda i també els divendres al “PLF en xarxa”.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics