Derbi de bàsquet i inici de lliga a les categories cadet i en futbol Sala

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El club de St Lluís de PLF, flamant campió de lliga de l’any passat defensarà a partir d’aquests cap de setmana el seu títol a la 2a divisió territorial. El St Lluís comença jugant a casa contra el Canyamars.

També comença la lliga per el PLF de la categoria Cadet. S’estrena aquests cap de setmana al camp de l’Arenys.

L’amateur A, qué és 4t a la classificació amb 9 punts, no ha de tenir molts problemes per superar al Tossa Sport, que és cuer de la taula amb 0 punts.El B en canvi, només té un punt i juga al camp del 6e classificat, amb 6 punts; L’obispado Club de Futbol.

El Juvenils, en la seva 5a jornada, s’enfronten al camp del St Hilari.

En bàsquet destacar el derbi local entre el PLF senior masculí i els malgratencs Vilanova de PLF. Els de casa són 15ns amb sols un partit jugat i guanyat, mentre que el Vilanova són 5ns amb 3 partits jugats 2 d’ells guanyats.

El partit es veurà al Palauet de PLF. L’última visita dels malgratencs a PLF, va acabar amb victòria visitant, però quan els palafollencs van visitar el pavelló de Malgrat es van endur els tres punts.
Les noies, 7es a la taula, també juguen a casa contra el Llagostera, que són les terceres classificades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics