URGENT

Derbi de bàsquet i inici de lliga a les categories cadet i en futbol Sala

Compartiu aquesta història

El club de St Lluís de PLF, flamant campió de lliga de l’any passat defensarà a partir d’aquests cap de setmana el seu títol a la 2a divisió territorial. El St Lluís comença jugant a casa contra el Canyamars.

També comença la lliga per el PLF de la categoria Cadet. S’estrena aquests cap de setmana al camp de l’Arenys.

L’amateur A, qué és 4t a la classificació amb 9 punts, no ha de tenir molts problemes per superar al Tossa Sport, que és cuer de la taula amb 0 punts.El B en canvi, només té un punt i juga al camp del 6e classificat, amb 6 punts; L’obispado Club de Futbol.

El Juvenils, en la seva 5a jornada, s’enfronten al camp del St Hilari.

En bàsquet destacar el derbi local entre el PLF senior masculí i els malgratencs Vilanova de PLF. Els de casa són 15ns amb sols un partit jugat i guanyat, mentre que el Vilanova són 5ns amb 3 partits jugats 2 d’ells guanyats.

El partit es veurà al Palauet de PLF. L’última visita dels malgratencs a PLF, va acabar amb victòria visitant, però quan els palafollencs van visitar el pavelló de Malgrat es van endur els tres punts.
Les noies, 7es a la taula, també juguen a casa contra el Llagostera, que són les terceres classificades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics