URGENT

200 persones trameten entre avui i demà el seu DNI a PLF.

Compartiu aquesta història

Des d’aquests any 2008, ja es pot renovar el DNI al nostre municipi sense necessitat de desplaçar-se a altres pobles del voltant, com Lloret o Mataró.Les primeres sessions de renovacions es van fer a finals de gener, i des de llavors s’ha anat fent diferents sessions de renovació d’aquesta acreditació oficial.

Entre avui i demà es calcula que més de 200 palafollencs passaran per les oficines habilitades al MID per revalidar el seu carnet o bé fer-se’l per primera vegada.

Les persones que els caducarà aviat el seu DNI poden dirigir-se a l’Ajuntament de PLF que recull les peticions i un cop es tenen un nombre mínim es convoca una jornada amb la unitat mòbil de la Policia Nacional, cos que s’encarrega de l’expedició d’aquest document.

En les 5 sessions que ja s’han fet aquest any, incloses les d’avui i demà, ja s’han tramitat més 500 peticions de renovació o expedició de nous DNI.
La propera sessió està prevista pel proper dia 29 d’octubre, data en la que encara hi ha hores disponibles per sol.licitar a l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics