200 persones trameten entre avui i demà el seu DNI a PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’aquests any 2008, ja es pot renovar el DNI al nostre municipi sense necessitat de desplaçar-se a altres pobles del voltant, com Lloret o Mataró.Les primeres sessions de renovacions es van fer a finals de gener, i des de llavors s’ha anat fent diferents sessions de renovació d’aquesta acreditació oficial.

Entre avui i demà es calcula que més de 200 palafollencs passaran per les oficines habilitades al MID per revalidar el seu carnet o bé fer-se’l per primera vegada.

Les persones que els caducarà aviat el seu DNI poden dirigir-se a l’Ajuntament de PLF que recull les peticions i un cop es tenen un nombre mínim es convoca una jornada amb la unitat mòbil de la Policia Nacional, cos que s’encarrega de l’expedició d’aquest document.

En les 5 sessions que ja s’han fet aquest any, incloses les d’avui i demà, ja s’han tramitat més 500 peticions de renovació o expedició de nous DNI.
La propera sessió està prevista pel proper dia 29 d’octubre, data en la que encara hi ha hores disponibles per sol.licitar a l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics