URGENT

L’autopista C32 no tindrà vies laterals al baix Maresme.

Compartiu aquesta història

A principis de setmana el conseller Joaquim Nadal, va anunciar que el Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha descartat fer els laterals de l’autopista C-32 al Baix Maresme, proposats pel Ministeri de Foment com a via alternativa a la carretera N-II.

Nadal, que temps enrere era partidari d’aquesta solució per millorar la mobilitat a la comarca, reconeix que ‘no té sentit tirar pel dret’ amb una idea sense consens. El conseller ha detallat que tampoc s’executarà la proposta de Camí del Mig que Barcelona Regional va fer per encàrrec del Consell Comarcal del Maresme (CCM), sinó que es farà un tercer estudi que parteixi de les dues propostes anteriors

ERC del Maresme ha emès un comunicat en el que es mostren satisfets amb la desició del govern, ja que els republicans havien defensat que les vies laterals no eren la solució.

El diputat republicà Pere Aragonés considera la desició del govern una victòria dels qui defensen un model de mobilitat sostenible i integral a la comarca .

El PSC també es mostra content per un altre anunci del conseller.
Celebren que les obres de l’alternativa a la n2 siguin una realitat en dos anys i que a més hagi de sortir del consens de tots els agents implicats.
El secretari general dels socialistes maresmencs, Santi Fontbona, ha recordat que l’eliminació de la N2 pel cenrtre de la poblacions és una reivindicació història de la comarca.

El tram de l’Alt Maresme encara no s’ha estudiat i hi ha diferents propostes, algunes d’elles que trinxen, segons l’Ajuntament de PLF, el territori de St Genís. És per això que l’Ajuntament en ple va aprovar en la passada legislatura demanar la gratuitat de l’autopista per evitar fer noves carreteres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics