URGENT

Detenen a un veí de Tordera per col.laborar amb la banda de lladres violents de la Costa Brava

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra han detingut novament a un home de 39 anys i veí de Tordera, que formava part del grup de vuit persones detingudes el mes passat durant la desarticulació de la banda de lladres violents que actuaven a vivendes de la Costa Brava.Ara, el veí de Tordera, que havia quedat en llibertat amb càrrecs, ha ingressat aquesta setmana a la presó per ordre del jutge arran dels objectes que els Mossos van localitzar al seu pis.

El detingut tenia a casa seva diversos rellotges de luxe que van ser reconeguts per una víctima que va ser assaltada al seu apartament de Blanes.

Diari Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics