URGENT

Detenen un xinès per manipular amb àcid ruletes escurabutxaques de Malgrat i Calella per endur-se més diners

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra van detenir a primers d’octubre a Barcelona un ciutadà xinès com a presumpte autor de quatre robatoris amb força en establiments de jocs de salons recreatius de Calella i Malgrat de Mar, al Maresme. Els fets haurien passat entre els dies 10 i 11 de setembre i presumiblement l’acusat hauria introduït un àcid corrosiu, amagat dins d’un paquet de tabac, que provocava que les ruletes escurabutxaques es descontrolessin i retornessin més diners dels programats. En total, l’acusat hauria sostret més de 1.000 euros, a més de provocar danys a les màquines sabotejades per un import de prop de 2.000 euros.Segons els Mossos d’Esquadra, el detingut actuava en grup, en el qual els membres es repartien les tasques. Després de triar la màquina el detingut començava la partida amb un paquet de tabac que col·locava a sobre de la ranura per on s’introdueixen les monedes. Dins el paquet de tabac hi havia una ampolleta amb acid que abocava dins la màquina i causava un curtcircuit a la placa de control del moneder, que feia que el mecanisme multipliqués la quantitat de la moneda introduïda.
Així, quan els presumptes lladres introduïen diners, cancel·laven la jugada i la màquina marcava a retornar una xifra molt superior a la que havien apostat.

Les vigilàncies policials van culminar l’1 d’octubre amb la detenció del ciutadà xinès a Barcelona, en un local recreatiu. En l’escorcoll del seu vehicle es va localitzar un paquet de tabac perforat amb un petit flascó a dins i dues ampolles més de plàstic, una d’aquestes amb àcid corrosiu. La investigació continua oberta i es preveuen més detencions. El detingut va passar a disposició del jutge, que va decretar-ne la llibertat provisional.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics