URGENT

Més del 50% dels ex-treballadors torderencs de fibracolor s’han prejubilat o han trobat altres feines

Compartiu aquesta història

Aquests estiu passat quan l’empresa tèxtil Fibracolor, de Tordera, va tancar definitivament les seves portes, deixant al carrer 280 treballadors, l’Ajuntament de Tordera ja va anunciar que s’implicaria al màxim en la reinserció d’aquests treballadors.

A l’empresa hi treballava gent tant de Tordera com dels municipis veïns de Blanes, Malgrat de Mar i Palafolls.

El consistori torderenc ha prioritzat la reinserció dels extreballadors de Fibracolor del municipi. D’aquest alguns s’han pogut prejubilar arrel del tancament de la planta, mentre que d’altres s’han reubicat en d’altres empreses.

Segons el consistori més del 50% dels treballadors torderencs amb què comptava Fibracolor s’han prejubilat o han trobat una nova feina.

Del total dels 280 treballadors acomiadats, però, encara queda una part que són a l’atur. L’Ajuntament de Tordera ja ha anunciat que continuarà treballant, tot i l’actual situació de crisi, per minimitzar els efectes del tancament de l’empresa que ha estat un dels puntals econòmics del municipi durant més de 50 anys.

Ràdio Marina

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics