Últimes places per a la sortida cultural a Món St. Benet el dia 25 d’octubre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’ajuntament informa que la sortida cultural al Món St. Benet és a punt de tancar les seves inscripcions i que encara queden algunes places disponibles.

La sortida prevista pel proper dissabte dia 25 d’octubre té un cost de 16€ per persona, que és el preu de la visita guiada.

El món St Benet està situat a St. Fruitós del Bages, prop de Manresa i inclou 4 espais a visitar; el monestir considerat com un dels conjunts medievals més importants de Catalunya, el centre d’investigació alimentària Alícia, la fàbrica, una antiga colònia reconstruïda, i un hotel.

En la sortida palafollenca es visitarà el monestir, que a banda dels propis atractius medievals, cal destacar les reformes introduides l’any 1907 per la familia del prestigios pintor Ramon Casas, que va adquirir el monestir I va encarregar la reforma a l’arquitecte modernista Josep Puig i Cadalfach.

La sortida cultural corresponent al mes d’octubre es farà el dia 25 a 2/4 de 8 del matí des de la plaça de les Valls d’Ax, i les persones que vulguin apuntar-s’hi ho poden fer al MiD, a la pl. del fòrum Palatiolo del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics