URGENT

Continua la incertesa sobre el futur del Centre Comercial Santa Susanna II

Compartiu aquesta història

El Centre Comercial, situat a tocar de la carretera Nacional II, al costat d’un hipermercat, segueix el seu funcionament habitual, tot i que alguns establiments comercials – concretament els que no són de Restauració ni d’activitats lúdiques – treballen amb la llicència d’activitat suspesa.
Actualment, hi ha un expedient obert per la Generalitat que ha de decidir el futur d’aquests establiments que no compleixen la normativa.

Quan el centre va obrir, el mes de novembre del 2006 , ja no s’adaptava en el seu moment al Pla territorial sectorial d’equipaments comercials que es va aprovar el mateix 2006, i que és vigent fins el 2009. Tot i això el passat mes de juny, el Centre va passar una inspecció del Departament de Comerç de la Generalitat.

Paral.lel.lament els botiguers, fa temps que denuncien que se senten estafats per la promotora del centre comercial perquè diuen que el centre “no té prou llicències per obrir totes les botigues que es van prometre”, fet que ja a portat el tema als jutjats.
Les queixes dels operadors del centre comercial es va accentuar quan van publicar a Internet un vídeo on es mostra les pèssimes condicions que reuneixen les sortides d’emergència del centre.
Al desembre l’alcalde de Sta. Susanna va anunciar que intercediria per apropar les posicions de les parts en conflicte.
Diari Maresme – Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics