URGENT

L’oposició a Malgrat critica amb duresa la carta de Campoy al director de l’ACA.

Compartiu aquesta història

Dimarts apareixia publicada al diari El Punt, una carta de l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, criticant l’actuació de l’ACA i del seu director, Manuel Hernández en l’afer de la canalització de la riera. Campoy arriba a dubtar de les capacitats d’Hernández per dirigir l’administració.

Les reaccions no s’han fet esperar. Tota l’oposició en bloc critica tan el fons com la forma de les critiques de Campoy.
ERC, principal grup a l’oposició , exposa que la carta és una falta de respecte a les institucions governamentals, a les municipals i als malgratencs que van lluitar per l’arbreda l’estiu del 2007. La portaveu Teresa Verdaguer considera que la carta vol fer pressió i espera que Campoy rebi una reprimenda per part del PSC català.

Per la seva banda CiU qualifica la carta d’impròpia. Considera que les manifestacions de l’alcaldessa de Malgrat enrareixen el clima de treball entre partits polítics i les administracions. Considera impropi d’un alcalde o alcaldessa resoldre les diferències a través de la premsa i més contractant un espai publicitari per inserir-hi una carta com alcaldessa de Malgrat sense haver-ho consensuat amb la resta de formacions del consistori,Ho explica Neus Serra, portaveu dels nacionalistes a Malgrat.

El portaveu d’ICV de Malgrat, Josep Maria Lasheras, creu que Campoy hauria de mesurar les seves paraules i que l’anunci l’hauria de pagar el PSC i no l’ajuntament.

Per la seva banda el soci de govern del PSC de Malgrat, el PP d’Anna Vega, dóna suport a la carta de Campoy tan en el contingut com en les formes. Vega exposa que és inadmissible que l’ACA no hagi tingut el mateix tractament a la moció de setembre de 2007 que demanava un estudi alternatiu, que amb la moció de gener que aprovava continuar amb el primer projecte. Segons Vega l’ACA va mobilitzar a tots els tècnics per redactar el segon projecte en 2 mesos i en canvi no ha respost igual a la petició de gener.

Vega, a l’igual que Campoy no accepta disculpes expressades per Hernández pel retard en l’aixecament de la suspensió de les obres de canalització de la riera de PLF al seu pas per Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics