PLF farà cursos per a preparar possibles treballadors d’Inditex.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de PLF està treballant aquests dies en el disseny de diferents cursos per formar a persones en un perfil professional que siguin compatibles amb les necessitats de la planta logística que la multinacional Inditex obrirà el proper any a PLF.

En concret s’ha estudiat quin tipus de treballador necessitarà la planta i les funcions que hi duen a terme, per tal de buscar un seguit de cursos per tal de crear perfils professionals similars als que requerirà Inditex, per tal que els palafollencs puguin accedir amb millors condicions a la selecció de personal de l’empresa.

Ho ha confirmat a RP, l’alcalde del municipi Valentí Agustí.

El consistori ja va confirmar la intenció d’inserir el màxim nombre de palafollencs a la nova planta, respectant la llibertat de l’empresa gallega a contractar a qui cregui convenient.

Sobre el nombre de llocs de treball que necessitarà la planta logística i el mes en el que pot començar a funcionar, hi ha diferents versions.
El diari el Punt publicava la passada setmana, citant fonts d’Inditex, que la planta començarà a funcionar el proper mes de març i donarà feina a 500 persones.

L’Ajuntament de PLF manté que difícilment la planta començarà a treballar fins la propera tardor i que d’entrada es necessitarà a unes 300 persones i que s’anirà ampliant el nombre de treballadors fins arribar a les 700 persones en uns anys.

Inditex prepara un gran centre logístic al polígon ndustrial de Can Puigverd de PLF, prop de la planta que ja té la multinacional a Tordera. Fa una dies també s’anunciava que la marca s’havia quedat amb les naus industrials i els terrenys de la desapareguda empresa Fibracolor, també a Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics