PLF farà cursos per a preparar possibles treballadors d’Inditex.

L’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de PLF està treballant aquests dies en el disseny de diferents cursos per formar a persones en un perfil professional que siguin compatibles amb les necessitats de la planta logística que la multinacional Inditex obrirà el proper any a PLF.

En concret s’ha estudiat quin tipus de treballador necessitarà la planta i les funcions que hi duen a terme, per tal de buscar un seguit de cursos per tal de crear perfils professionals similars als que requerirà Inditex, per tal que els palafollencs puguin accedir amb millors condicions a la selecció de personal de l’empresa.

Ho ha confirmat a RP, l’alcalde del municipi Valentí Agustí.

El consistori ja va confirmar la intenció d’inserir el màxim nombre de palafollencs a la nova planta, respectant la llibertat de l’empresa gallega a contractar a qui cregui convenient.

Sobre el nombre de llocs de treball que necessitarà la planta logística i el mes en el que pot començar a funcionar, hi ha diferents versions.
El diari el Punt publicava la passada setmana, citant fonts d’Inditex, que la planta començarà a funcionar el proper mes de març i donarà feina a 500 persones.

L’Ajuntament de PLF manté que difícilment la planta començarà a treballar fins la propera tardor i que d’entrada es necessitarà a unes 300 persones i que s’anirà ampliant el nombre de treballadors fins arribar a les 700 persones en uns anys.

Inditex prepara un gran centre logístic al polígon ndustrial de Can Puigverd de PLF, prop de la planta que ja té la multinacional a Tordera. Fa una dies també s’anunciava que la marca s’havia quedat amb les naus industrials i els terrenys de la desapareguda empresa Fibracolor, també a Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics