URGENT

El PSC del Maresme organitza el seu 5e Congrés Comarcal on es renovaran els càrrecs executius del partit.

Compartiu aquesta història

En el congrés, hi haurà el relleu en el lloc de Primer Secretari, així com en la Comissió Executiva, Consell de Federació, Comissió de Control Financer i els 13 Consellers Nacionals. El fins ara primer secretari del PSC del Maresme, Santiago Fontbona, tornarà a presentar-se com a cap dels socialistes. Fontbona va aconseguir el passat 2004 el suport de 8 de cada 10 delegats. De fet, el mateix Fontbona destaca que en les darreres eleccions generals el PSC va obtenir el millor resultat de la història a la comarca.
Els delegats del PSC del nostre municipi seran Dolors Agüera i Josep Rueda, que aposten per la continuitat, com confirma aquests últim a la nostre emissora.

A part de les votacions dels òrgans de direcció del partit, el Congrés té altres punts. Entre aquests, la valoració de la feina feta en els darrers 4 anys i sobretot, la reflexió entorn temes com l´organització del partit, l´activitat econòmica i les relacions amb l´àrea metropolitana. El mateix Rueda explica la filosofia del congrés socialista de la comarca.

El cinquè Congrés del PSC al Maresme es desenvoluparà entre avui i demà a Mataró

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics