Les noies del bàsquet encadenen la tercera victòria consecutiva davant l’Amer.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquests cap de setmana les noies han confirmat el seu bon moment de joc i resultats. Ho han fet imposant-se clarament a l’Amer-Hipra per 24 a 58 a la pista de les gironines. La diferència de punts, 34 amunt per les palafollenques demostra que les noies entrenades per Cristóbal Rua, estan en un bon moment encadenant 3 victòries seguides, en les 4 jornades disputades fins ara. Amb aquests balanç de 3 victòries i una derrota les palafollenques són 3s a la general, rera el Llagostera i el Malgrat 2000.
Els nois van caure a la pista del Blanes per 28 punts de diferència, 81 a 53. Els blanencs són líders imbatuts de la categoria, i compten amb jugadors amb experiència en categories superiors.

El PLF ocupa ara l’última posició a la taula, però és l’únic equip que ha jugat sols 3 partits, i no 5 com la resta. Dels 3 encontres disputats, els nois de CB PLF sumen 2 derrotes i una victòria.

Tampoc el cadet palafollenc va poder imposar-se aquest cap de setmana a la pista de l’Anglès. Els palafollencs van perdre 56 a 44, una derrota amb regust agredolç, pel paper dels jugadors palafollencs, que ha millorat en les últimes jornades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics