Els propietaris d’un restaurant de Tordera retenen a un lladre que els havia entrat a robar de matinada .

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Pizzeria del Parc de la Sardana de Tordera va viure la matinada de diumenge a dilluns el segon robatori en poc més d’una setmana. En aquesta ocasió, es van endur una desena d’ampolles de begudes alcohòliques i uns 100 euros de la caixa. La policia local de Tordera va detenir, gràcies a la persecució dels amos del restaurat, a un home de 44 anys i veí del municipi com a presumpte autor d’aquest últim robatori.
Els fets van ocórrer cap als volts de les sis de la matinada, quan la mestressa de la pizzeria, va rebre un avís de la central d’alarmes que s’ocupa de la seguretat del local, que l’alarma s’havia disparat.
Juntament amb el seu fill, es van acostar fins a l’establiment situat al Parc de la Sardana de Tordera, d’on en sortia en aquell mateix moment el presumpte lladre. En concret, estava sortint per la finestra del darrere del local amb el seu botí. La propietària i el seu fill van córrer darrere seu cridant-li que el coneixien, que sabien on vivia i que no es podria escapar , i el van seguir fins al seu domicili. Es van estar allà fent guàrdia i retenint-lo fins que la policia local va arribar i el va detenir. El presumpte lladre passarà a disposició judicial en les properes hores.

Aquesta és la segona vegada en poc més d’una setmana que entren a robar a la pizzeria. Dimarts de la setmana passada, aprofitant que l’alarma no funcionava, es van endur 400 euros de la caixa i unes 18 ampolles de begudes alcohòliques.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics