URGENT

Es recull fins a 16 tones menys de vidre a PLF durant aquests estiu

Compartiu aquesta història

A PLF hi ha fins a 110 contenidors destinats a la recollida selectiva de residus per poder reaprofitar el paper, el vidre, el cartró i els envasos. Tot i això els mesos de juliol i agost el nombre de quilos de residus recuperats ha caigut en més d’una tona.
Així si entre juliol i agost del 2007 es va recuperar 68.7 tones de residus, en el mateix període del 2008 el nombre ha baixat fins a 67.3 tones entre les matèries recollides, tot i que fa un any el nombre de contenidors era sensiblement inferior.

Tot i aquestes dades, la veritat és que la recollida de paper, cartró i envasos ha augmentat substancialment, però la fracció de vidre ha patit un descens considerable, de 16 tones menys entre l’estiu del 2007 i el del 2008.

De la resta de residus s’han recollit fins a 15 tones més que el mateix període de temps.
PLF, juntament amb la resta de poblacions veïnes amb les que comparteix mancomunitat de residus, està estudiant la introducció en els propers mesos de la recollida selectiva de la fracció orgànica, primer per a grans productors i després a la resta de població.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics