URGENT

Santa Susanna aconsegueix a l’octubre quasi plena ocupació hotelera.

Compartiu aquesta història

Els avis i les competicions esportives han estat el pal de paller del sector hoteler a Santa Susanna, que ahir confirmava una salut millor que la de poblacions veïnes. Segons fonts de la Fundació Turística, el treball desenvolupat des de fa mesos tant des de l’empresariat privat com des del consistori per singularitzar l’oferta del municipi ha donat els seus fruits.
L’alcalde, Josep Monreal, destaca que aquests octubre s’han dut a terme a la població tres esdeveniments que han permès omplir al cent per cent molts dels hotels. Primer se celebra la festa major de la gent gran, que aplega a Santa Susanna els casals d’aquest col·lectiu d’arreu de Catalunya. En aquest mateix àmbit, les parelles catalanes que celebren els cinquanta anys de casats es reuneixen al municipi gràcies al programa Noces d’Or, que finança la Generalitat.

D’altra banda, l’altre vessant que ha possibilitat allargar la temporada turística ha estat la concentració de 1.200 jugadors de petanca, que s’han reunit a Santa Susanna en el marc del campionat d’Espanya absolut masculí i femení d’aquest esport tradicional i, també, del campionat europeu de petanca.

Segons Monreal, «l’esforç en la consolidació dels diferents productes ha donat el seu fruit, i han permés al sector turístic allargar la temporada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics