URGENT

Assalten de nit l’IES Serrallarga de Blanes i en roben els ordinadors

Compartiu aquesta història

Uns desconeguts van assaltar el passat dia 25 a la matinada les instal·lacions de l’IES Serrallarga de Blanes i van robar vuit ordinadors. Els assaltants van anul·lar el sistema d’alarma del centre i van accedir a l’interior després de trencar un vidre. Un cop a dins, els lladres van rondar per les aules i la resta de les instal·lacions i van arreplegar el material que els va interessar, bàsicament els ordinadors. Un cop es va descobrir el robatori es va donar avís a totes les patrulles policials per intentar interceptar els lladres però, ara per ara, no se’ls ha localitzat. Els Mossos, que han rebut la denúncia, s’han fet càrrec de les investigacions.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics