URGENT

En els primers dies de fred es recomana no sobreabrigar-se.

Compartiu aquesta història

Des del passat dimarts els termòmetres han experimentat una caiguda considerable i el fred s’ha imposat de forma clara a les poblacions catalanes. Aquestes primeres jornades de fred poden fer que arribin els primers refredats de la temporada pel contrast de temperatures.
Molts centres sanitaris fan espai a les seves agendes preveien una arribada de nous pacients amb símptomes de refredat. Marta Azuara, infermera del CAP de PLF explica quines són les malalties i molèsties que pot causar aquests canvi brusc de temperatures ambientals.

Aquesta matinada la temperatura mínima a Malgrat de Mar ha estat de 2 graus i mig, 5 graus per sota de la mínima de la matinada anterior.

La mateixa Azuara explica algunes mesures que es poden prendre davant del fred per poder estalviar-se problemes amb els virus i els refredats. Són recomanacions senzilles, com no sobreabrigar-nos, fer un consum responsable de la calefacció o rentar-se les mans.

La previsió d’avui a PLF parla d’una temperatura màxima de 16\ i d’una mínima de 4º positius.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics