URGENT

Esquerra de PLF demana a l’alcalde que no confongui al ciutadans amb les indemnitzacions de les expropiacions de l’autopista.

Compartiu aquesta història

Esquerra ha volgut matisar les declaracions que l’alcalde del municipi, Valentí Agustí feia dilluns en aquesta emissora. Agustí afirmava L’AJUNTAMENT, la Generalitat i Acesa, la concessionària d’autopistes, havien acordat un preu de 55€ el m2 per les expropiacions dels terrenys municipals per on ha de passar l’ampliació de l’autopista c32. Segons l’alcalde el preu habitual de les expropiacions és de 19 € el m2, i que les negociacions havien fet augmentar els ingressos fins als 55 €/m2.
Esquerra, però, recorda que el preu de 19 € el m2 és per a terrenys agrícoles i no pas pels industrials, que són els que expropiaran a l’Ajuntament per fer l’obra i que són ja més cars d’expropiar que no pas els agrícoles, pel que els republicans denuncien que no s’ha augmentat tant el preu com diu l’alcalde.

Esquerra també explica a la seva plana web que el preu d’expropiació acordat pel terrenys forestals no ha arribat als deu euros el m2.

Els republicans demanen a l’alcalde que sigui més acurat a l’hora de fer les declaracions per evitar confondre a la població. Alhora la formació política desitja que el preu final fruit de la negociació amb ACESA per les expropiacions dels terrenys municipals sigui molt més elevat que el que hi ha en aquests moments sobre la taula.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics